Zonder twijfel de beste ZOMERDEALS!

Onze ZOMER deals
Anker

[]

Iedereen kijkt uit naar een mooie zomer en velen ook naar de kortingen in de winkels. Selexion bedient haar klanten op zijn wenken en pakt uit met zomerdeals!

Koop een actietoestel aan tussen 22 juni 2020 en 31 juli 2020 en ontvang een stuk van je bedrag terug. Vergeet je cashback zeker niet te bevestigen op ons registratieformulier. En dit tot en met vrijdag 14 augustus 2020.

Anker

[]

Selexion Folder

MIS GEEN ENKELE ZOMER DEAL UIT ONZE FOLDERS

Wat als je geen folder van Selexion in de bus gekregen hebt? Geen nood. Profiteer van onze zomerdeals en pluk ze uit onze digitale folder!

>Bekijk de folder voor computers en smartphones

Onze professionals prijzen ook enkele zomerdeals aan op onze folderpagina's:

>Ontdek de zomerdeals op laptops en smartphones

Anker

[]

Zomermomenten vastleggen met je smartphone

Wat is er fijner dan leuke zomeravonden vast te leggen met een selfie. Dan is het handig dat je meteen een goeie smartphone bij de hand hebt om kwalitatieve foto’s te nemen.

Vind je van jezelf dat je niet zo ‘plakt’ op een foto, dan kan je ook een mooie zonsondergang posten op je sociale media. Want met zo’n smartphone kan je natuurlijk meer dan enkel foto’s nemen en berichten sturen. Checken waar het mooi weer is als je er eens op uit wil. Of muziek luisteren als je ligt te zonnebaden. Het kan allemaal met één van deze zomerdeals.

Koppel neemt selfie
Anker

[]

Anker

[]