Red levens met iPhone RED

10 maart 2020

Een iPhone kopen en een goed doel steunen? Een deel van de opbrengst van de Apple iPhone RED gaat naar het Wereldfonds. Dat bindt de strijd aan tegen AIDS, tuberculose en malaria.

Anker

[]

Wat is het RED Wereldfonds?

120 miljoen, dat is de som die Apple in 10 jaar tijd al heeft doorgespeeld aan het Wereldfonds of Global Fund. Apple doet dat met een aantal andere multinationals zoals Microsoft, Motorola en Starbucks. Ze doopten het project RED, maar intussen mag dit een heus merk genoemd worden.

Het geld dat het Wereldfonds ontvangt van een 'product red', wordt gebruikt om de strijd aan te gaan tegen AIDS, tuberculose en malaria. Ze zouden al 20 (twintig!) miljoen levens hebben gered. Zo mag dit Wereldfonds zich één van de grootste hulporganisaties van de wereld noemen.

Deze kleur maakt een verschil. Kies (RED). Red levens.
Anker

[]

Wat maakt de Apple iPhone RED nog speciaal?

Met een aankoop van een Apple iPhone RED help je dus ziektes uitroeien. Maar de iPhone RED is zoveel meer. De coole rode cover valt op en is een echte eyecatcher. De laatste twee modellen zijn de iPhone 11 en iPhone xr. Ze zijn even groot maar toch verschillen ze. Wij zetten de pluspunten van de twee iPhones even op een rijtje.

Anker

[]

IPH11256RD smartphone4 (3)
Apple iPhone 11 256gb (product)red
979,00

Apple iPhone 11

Met een Apple iPhone 11 leg je door de groothoeklens grote groepen mensen of een weids landschap mooi op de gevoelige plaat.

Een selfie in slow motion? Ook mogelijk met de 12 megapixel selfiecamera. Gewoon filmen is ook een plezier: je wisselt eenvoudig tussen de standaardlens en groothoeklens.

De krachtige A13 processor zorgt ervoor dat dit allemaal heel soepel verloopt. Met die processor kan je toestel ook de zwaarste apps aan.

De iPhone 11 is ook waterdicht en je krijgt niet snel krassen in het glazen scherm.

Apple iPhone xr 256gb (product)red
1 029,00

Apple iPhone xr

De iPhone xr heeft één 12 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Hierdoor maak je scherpe foto's, zelfs al beweeg je.

Er is geen vingerafdrukscanner, via Face ID ontgrendel je de Apple iPhone door er gewoon naar te kijken.

Het scherm is zo goed als randloos.

De cover is van glas, waardoor je de iPhone xr draadloos kan opladen.