Hello Windows 11

Nieuw item
Anker

[]

Microsoft introduceert Windows 11 als besturingsprogramma en zet alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Er wordt steevast gekozen voor gebruiksvriendelijkheid en een modernisering van de interface voor een intuïtiever gebruik. Navigeren gebeurt natuurlijker met Windows 11!

Anker

[]

Wat is Windows 11?

Windows 11 is de nieuwe versie van het Microsoft besturingssysteem. Deze versie ziet er mooier en moderner uit dan haar voorganger. Trouwe gebruikers zullen zonder twijfel snel vertrouwd raken met deze nieuwe gebruikersinterface.

Alle gekende tools staan ter beschikking (denk maar aan Teams) én er werden hulpmiddelen voorzien om je schermruimte praktischer in te delen en je productiviteit te verhogen (Snap Assist).

Je rekent op de vertrouwde gebruiksvriendelijkheid, maar dan geoptimaliseerd om nog vlotter te kunnen switchen tussen verschillende programma’s en apps.

Meer info bij de vakman in je buurt

Anker

[]

Nieuwe look en feel

Microsoft heeft het ontwerp en de gebruikersinterface vereenvoudigd zodat jouw productiviteit en creativiteit centraler staan. Aan elk detail werd gedacht: van het Startmenu tot de taakbalk. Elk geluid, lettertype en pictogram werd geoptimaliseerd. Er zijn ook nieuwe mogelijkheden om jouw interface te personaliseren. Denk maar aan nieuwe achtergronden en indelingsopties voor je tabbladen.

Het Startmenu werd centraal geplaatst zodat je makkelijker alles terugvindt. Via dit menu kan je al je recente bestanden tevoorschijn halen, ook als je ze op je smartphone of laptop geopend hebt.

Microsoft heeft ook nieuwe icoontjes voorzien. Aan de linkerkant zal je de Widget-knop zien en in het midden het nieuwe logo voor Teams.

Meer info bij de vakman in je buurt

Nieuw item
Anker

[]

Microsoft Teams

Gemakkelijk in contact met iedereen

Naast het stimuleren van de productiviteit en de creativiteit, streeft Microsoft er ook naar om je nóg beter en sneller in contact te brengen met je vrienden, familie en collega's.

Je kent zeker en vast Microsoft Teams, die nu nog sneller te vinden is in de taakbalk. Je houdt contact via tekst, chat, spraak of video met al je favoriete contacten, waar dan ook en ongeacht het platform of apparaat dat je contactpersoon gebruikt én zowel in Windows, Android als iOS. Opgelet: internettoegang is wel vereist.

Meer info bij de vakman in je buurt

Anker

[]

Directe toegang tot al je apps

Met behulp van Widgets krijg je snel toegang tot het meest recente nieuws dankzij een nieuwe gepersonaliseerde feed die aangestuurd wordt door de combinatie van artificiële intelligentie met de browsergegevens van Microsoft Edge.

Tegenwoordig nemen we vaak onze gsm om het nieuws, het weer of meldingen te checken, maar nu krijg je ook via je laptop of pc een vergelijkbaar samengesteld overzicht. Wanneer je jouw gepersonaliseerde feed opent vanuit je bureaublad, schuift hij als het ware over je scherm als een glazen plaat zodat hij je niet stoort bij wat je aan het doen bent.

Ook creatievelingen en drukbezette mensen worden verwend met een snellere en gebruiksvriendelijke toegang tot praktische apps in de nieuwe Microsoft Store. Er zijn niet alleen meer apps, maar ze zijn ook gemakkelijker te vinden. Enkele nieuwe apps zijn o.a. Microsoft Teams, Visual Studio, Disney+, Adobe Creative Cloud, Zoom en Canva.

Meer info bij de vakman in je buurt

Nieuw item
Anker

[]

Gaming met Windows 11

Betere game-ervaringen

Ben je een gamer? Dan is Windows 11 je op het lijf geschreven. Microsoft vindt een uitstekende game-ervaring erg belangrijk. Elke dag gamen miljoenen mensen over heel de wereld via Windows en zo staan ze direct in contact met vrienden en familie.

Windows 11 brengt gaming op een veel hoger niveau met ongelooflijk realistische grafische capaciteiten. Geniet vanaf nu van adembenemende, meeslepende graphics met hoge framesnelheden, snellere laadtijden, gedetailleerdere spelwerelden en een levendiger kleurengamma voor een werkelijk boeiende visuele ervaring.

Meer info bij de vakman in je buurt

Anker

[]

Verbeterde prestaties en beveiliging

Window 11 bouwt verder op de consistente, compatibele en vertrouwde basis van Windows 10 die je al kent. Net als bij Windows 10, wordt er veel waarde gehecht aan app-compatibiliteit, een van de belangrijkste bouwstenen van Windows 11.

Microsoft garandeert dan ook dat alle toepassingen zullen blijven functioneren op Windows 11 met App Assure, een service die klanten helpt om eventuele problemen met toepassingen op te lossen zonder extra kosten.

Windows 11 is ook uitermate veilig dankzij de nieuwe ingebouwde beveiligingstechnologieën die je laptop of pc beschermen van de chip tot de cloud. Microsoft werkt hiervoor nauw samen met zijn OEM-partners om jouw laptop of pc zo goed mogelijk te beschermen tegen ongewenste gasten.

Meer info bij de vakman in je buurt

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Windows 11 op jouw nieuwe toestellen

Upgraden van Windows 10 naar 11 is volledig gratis. Je krijgt op je laptop of pc een melding die je informeert over de mogelijkheid om te upgraden. Je kiest zelf wanneer je dit doet. Na installatie gebruik je gratis Windows 11 op je compatibele pc of laptop.

Koop je jouw nieuwe toestel bij je vakman, dan is deze standaard uitgerust met Windows 11. Heb je nog vragen of wil je hulp bij de installatie van jouw nieuwe laptop of pc? Dan zijn wij er voor je met professionele bijstand. Lees er meer over op onze IT-servicepagina.

Onze IT-services bij je vakman in de buurt

Anker

[]