Apple MacBook Air 13

MacBook Air 13
Anker

[]

De Apple MacBook Air 13 is hét instapmodel voor mensen die een lichte en compacte notebook zoeken. En de prijs, die mag gezien worden. Je kan kiezen uit drie kleuren (goud, spacegrijs en zilver) in een schermformaat van 13-inch. Ze zijn voorzien van een Retina-scherm met True Tone en Thunderbolt 3-poorten. Welke zijn de welgekomen verbeteringen van deze Apple? Opnieuw een 'normaal' toetsenbord, een betere processor en twee keer zoveel opslag als zijn voorganger.

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

Anker

[]

MacBook air 13 toetsenbord

Geen vlindertoetsenbord meer

Vele MacBook Air-gebruikers zullen het beamen: dat vlindertoetsenbord was maar niks.  Apple kiest bij dit model voor het 'Magic Keyboard', dat ook in de duurste MacBook Pro gebruikt wordt.

Apple heeft dus besloten om ook de goedkoopste MacBook te voorzien van een nieuw verbeterd toetsenbord. Het Magic Keyboard maakt gebruik van een schaarmechanisme in plaats van het geplaagde vlindermechanisme van de eerdere modellen.

Belangrijk daarbij is dat dit mechanisme veel minder kwetsbaar is voor stof en vuil. Ook niet geheel onbelangrijk is dat het simpelweg veel prettiger typt.

Anker

[]

Eerste MacBook Air met quad-core processor

De MacBook Air 13 is niet enkel goedkoper maar ook sneller geworden. Apple heeft bij deze laptop gekozen voor de 10e generatie Intel Core Ice Lake-processor. Daarmee is dit de eerste MacBook Air met quad-core processor,

Het wil niet zeggen dat de MacBook Air nu een krachtpatser is, maar je zal wel minder last hebben van een blazend geluid. Ook word je laptop minder snel oververhit wanneer taken te zwaar zijn of omdat je te veel tabbladen in Chrome hebt openstaan.

VIND DE PROFESSIONAL IN JOUW BUURT

MacBook Air 13
Anker

[]

MacBook Air 13

Twee keer zoveel opslag

Nog een verbetering. De MacBook Air heeft nu twee keer zoveel opslag.

De vorige modellen hadden maar 128GB opslag. Dat is te weinig als jij je MacBook wil gebruiken voor Photoshop bijvoorbeeld.

256GB is echt wel nodig, tenzij je alles online doet of regelmatig je schijf opruimt. Het instapmodel met i3-processor heeft 256GB opslag, terwijl het i5-model het dubbele bevat.

>Ontdek alle MacBooks van Apple

Anker

[]